bild på en lotus

Priser

Psykoterapi 45 minuter:  1400 kr

Informationstid 90 minuter:  1700 kr

Parterapi 75 minuter:  2350 kr

EMDR 60 minuter:  1860 kr

EMDR 90 minuter:  2800 kr

Walk & talk i en park 45 minuter (60):  1860 kr

Alla priser gäller inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Betalning sker antingen kontant efter avslutad session eller via faktura månadsvis.

Informationstid

Den första gången vi träffas är en extra lång informa­tions­­tid. Den extra tiden behövs för att du i lugn och ro ska kunna berätta om dig själv och orsaken till att du vill ha hjälp, och för att psykologen ska få möjlighet att få veta tillräckligt mycket om dig för att kunna ge dig ett förslag på hur ni ska kunna arbeta tillsammans. Ytter­ligare en anled­ning är att du ska få en chans att känna efter om du vill påbörja en terapi med just den här psyko­­logen. Många undersökningar visar nämligen att oavsett terapi­form så är förtroendet för psyko­logen det viktigaste för terapin ska bli givande för dig. Våga därför lita på din magkänsla under detta första samtal!
Bild på två personer som går i en park

Walk & talk

Det finns möjlighet att ses i Pil­damms­parken eller Kungs­parken i Malmö och promenera under samtalet. Ibland kan det kännas lättare att prata om svåra saker när kroppen är upptagen av rörelse, och det kan också under­lätta att slippa ha en person som tittar på dig hela tiden när du pratar. Att befinna sig i natur och grönska har dessutom visat sig ha många positiva effekter på både den fysiska och psykiska hälsan, och detsamma gäller för fysisk rörelse såsom promenader. Eftersom det tar en stund för tera­peuten att ta sig till parken debi­teras 60 minuter trots att själva samtals­sessionen kommer vara 45 minuter.

Avbokningspolicy

Om du får förhinder, vilket även innefattar sjukdom, och inte kan komma till den inbokade tiden så meddela det senast 48 timmar före bokad tid för att debitering inte ska utgå.

Remiss

Har du fått remiss från din läkare på din vård­central kan du tyvärr inte använda den här. Fenix Terapi har inget avtal med Region Skåne, så kallad ackre­dite­ring. Det innebär att högkost­nads­skydd, patient­avgifter och frikort inte gäller här utan du själv eller din arbetsgivare får bekosta psykoterapin.
bild på en lotus med prickar

På Fenix Terapi kan du få hjälp med:

KONTAKT

bild på en hittasymbol

Spångatan 20 A, Malmö

bild på en telefonsymbol

0733-147 333

bild på en emailsymbol

camilla[at]fenixterapi.se

SE ALLA KONTAKTUPPGIFTER

scrolla upp