bild på en lotus

Om psykologen

Bild på psykologen

Vem är Camilla?

Psykologen Camilla Puskaric Schön har i hela sitt liv varit väldigt intresserad av människan och dennes tankar, processer och utveckling. Hur förstår, möter och hanterar vi livet med allt vad det innebär av förändring, val, kriser, glädje­ämnen och sorger? Camilla är som person ständigt nyfiken, och en sökare existentiellt som alltid vill förstå och lära sig mer. Det har lett till ett flertal utbild­ningar i 3 olika länder inom bland annat ledarskap, samtals­terapi, filosofi, beteende­­vetenskap, idé- och lärdoms­historia, coachning och konst. Sedan 2009 driver Camilla Fenix Terapi där käns­lorna, kroppen, tankarna och själen alla har en naturlig plats.

Bild på stenar i en hög

Metoder och individanpassning

Camilla är legitimerad psykolog med psykologexamen från Köpenhamns universitet, och hon arbetar med en stor mängd metoder vilket gör det möjligt för henne att anpassa terapin helt efter dig och dina behov. Metoderna är främst compassionsfokuserad terapi (CFT), EMDR för enskilda trauman och KBT, men hon har även utbildning i ACT, schematerapi och psykodynamisk terapi. Gällande parterapi är hon utbildad i metoden IBCT (Integrative Behaviour Couples Therapy). Camilla vidareutbildar sig kontinuerligt.

Camillas specialområden

Problem i relationer och anknyt­nings­problematik, stresshantering, svårigheter att hantera känslor, självkritik och skam, andlighet/spiritualitet/existentiella frågor, livskriser samt personlig utveckling är alla områden där Camilla kan erbjuda specifik kunskap och följsam guidning.

bild på en lotus med prickar

SAGT OM CAMILLA

KONTAKT

bild på en hittasymbol

Spångatan 20 A, Malmö

bild på en telefonsymbol

0733-147 333

bild på en emailsymbol

camilla[at]fenixterapi.se

SE ALLA KONTAKTUPPGIFTER

scrolla upp