Om psykologen

Jag heter Camilla Puskaric Schön och jag har i hela mitt liv varit väldigt intresserad av människan och dennes tankar, processer och utveckling. Hur förstår, möter och hanterar vi livet med allt vad det innebär av förändring, val, kriser, glädjeämnen och sorger? Jag är som person ständigt nyfiken, och en sökare existentiellt som alltid vill lära mig mer. Det har lett till ett flertal utbildningar i 3 olika länder inom bland annat ledarskap, samtalsterapi,  praktisk filosofi, beteendevetenskap, idé- och lärdomshistoria, coachning och konst.

Jag är utbildad PTP – psykolog med psykologexamen från Köpenhamns universitet, och arbetar främst utifrån metoderna compassionsfokuserad terapi (CFT), mindfulness, psykodynamisk terapi (PDT) och kognitiv beteendeterapi (KBT), men jag har även utbildning i ACT och schematerapi. Jag driver sedan 2009 Fenix Terapi där känslorna, kroppen, tankarna och själen alla har en naturlig plats.

Mina specialområden är: relationella problem och anknytningsproblematik, stress, svårigheter att hantera känslor, sorg- och krisreaktioner, självkritik och skam, andlighet/spiritualitet/existentiella frågor, livskriser och personlig utveckling.

Jag har även möjlighet att erbjuda terapi på engelska.