Priser

Samtalsterapi 45 minuter: 900 kr
Informationstid 90 minuter: 1500 kr
Samtalsterapi student/pensionär/arbetslös: 700 kr
Parterapi 75 minuter: 1500 kr

Alla priser gäller inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag. Betalning sker antingen kontant efter avslutad session eller via faktura månadsvis.

Informationstid

Den första gången vi träffas är en extra lång informationstid. Den extra tiden behövs för att du i lugn och ro ska kunna berätta om dig själv och orsaken till att du vill ha hjälp, och för att terapeuten ska få möjlighet att få veta tillräckligt mycket om dig för att kunna ge dig ett förslag på hur ni ska kunna arbeta tillsammans. Ytterligare en anledning är att du ska få en chans att känna efter om du vill påbörja en terapi med terapeuten. Många undersökningar visar nämligen att oavsett terapiform så är förtroendet för terapeuten det viktigaste för terapin ska bli givande för dig. Våga därför lita på din magkänsla under detta första samtal!

Reducerat pris

Ett visst antal platser har reducerat pris. De är avsedda för studenter, pensionärer, sjukskrivna och arbetslösa. Hör med terapeuten om det finns platser lediga!

Avbokningspolicy

Om du får förhinder, vilket även innefattar sjukdom, och inte kan komma till den inbokade tiden så meddela det senast 48 timmar före bokad tid för att debitering inte ska utgå.